Ballonvaarten in:    BelgiumThe NetherlandsFranceThe United KingdomThe United States of AmericaThe United Arab EmiratesSwitzerlandRussiaLuxemburgCanadaItalyJapanPortugalIsraelNew ZealandSouth KoreaMexicoThe PhillipinesAustraliaTaiwan 
ballonvaren-voor/ballonvaart-secretaressedag
 
Ballonvaart Secretaressedag

Op 16 april is het weer de dag om als bedrijfsleider uw secretaresse te verrassen. Dan is het weer secretaressedag, een speciale gelegenheid om uw secretaresse te verrassen met een ballonvaart. Bezorg jouw secretaresse een onvergetelijke dag en neem haar mee op een exclusief ballonavontuur.

Formules ballonvaren op secretaressedag:

Airventure Ballooning biedt diverse secretaressedag ballonvaart formules aan.

  • Standaard Ballonvaart secretaressedag: geef een ballonvaart cadeau via onze standaard ballonvaart. Uw secretaresse vaart samen met andere passagiers mee met onze luchtballon.


  • Secretaressedag VIP Ballonvaart: Met de VIP Ballonvaart formule voor secretaressedag huurt u onze exclusieve luchtballon af en varen er geen andere passagiers mee. Het vertrek van onze Secretaressedag Ballonvaart kan worden gepland in uw regio.


  • Geen ballonweer op 16 april? Geen probleem! Wij zorgen voor een secretaressedag cadeaubon die u kan overhandigen. De secretaressedag ballonvaart kan dan op een latere datum doorgaan.

    Interesse in een VIP Ballonvaart op secretaressedag? Neem contact met ons op!


    BallonvarenBallonvaartinfo@airventureballooning.be