Ballonvaarten in:    BelgiumThe NetherlandsFranceThe United KingdomThe United States of AmericaThe United Arab EmiratesSwitzerlandRussiaLuxemburgCanadaItalyJapanPortugalIsraelNew ZealandSouth KoreaMexicoThe PhillipinesAustraliaTaiwan 
ballonvaren-voor/ballonvaart-valentijn
 
Romantische Valentijn Ballonvaart

Op 14 februari hangt er liefde in de lucht. Letterlijk! Dan is het weer Valentijn, een speciale gelegenheid om uw geliefde te verrassen met een ballonvaart. Bezorg jouw valentijntje een onvergetelijke dag en neem haar of hem mee op een exclusief romantisch ballonavontuur.

Formules Romantisch ballonvaren op Valentijn:

Airventure Ballooning biedt diverse Valentijn ballonvaart formules aan.

  • Standaard Ballonvaart Valentijn: geef een romantische ballonvaart cadeau via onze standaard ballonvaart. U en uw geliefde varen samen met andere passagiers mee met onze luchtballon.


  • VIP Ballonvaart: Romantisch met zn tween: Met de VIP Ballonvaart formule voor Valentijn huurt u onze exclusieve luchtballon af en varen er geen andere passagiers mee. Het vertrek van onze Valentijn Ballonvaart kan worden gepland in uw regio.


  • Geen ballonweer op 14 februari? Geen probleem! Wij zorgen voor een Valentijn cadeaubon die u kan overhandigen. De romantische Valentijn ballonvaart kan dan op een latere datum doorgaan.

    Interesse in een romantische VIP Ballonvaart op Valentijn? Neem contact met ons op!

    Bookmark and Share
    BallonvarenBallonvaartinfo@airventureballooning.be