Ballonvaart Particulieren

Ballonvaren met Airventure Ballooning

Airventure Ballooning is een professioneel ballonvaartbedrijf. Wij voeren exclusieve ballonvaarten uit voor zowel particulieren als bedrijven. In België, Nederland, maar ook ver daarbuiten. Dit maakt onze mensen tot zeer ervaren luchtballonpiloten en crew. Ballonvaarten uitvoeren is voor ons een kernactiviteit en geen bijzaak! Om u een overzicht te geven van de mogelijkheden hebben wij onderstaand een aantal opties voor u op de rij gezet.

Ballonvaarten voor particulieren

Tegen betaalbare prijzen een zéér uitgebreid product! Bij ons kunt u kiezen uit een ochtendvaart of een avondvaart.

Ochtend Ballonvaart

De ochtend ballonvaart vindt meestal plaats in de weekenden aangezien het tijdstip van afspreken vroeg op de dag is, bij zonsopkomst. Zodra de ballon is opgebouwd en de zon tevoorschijn is gekomen kan uw avontuur beginnen. Eenmaal in de lucht treft u onder u een wereld aan die grotendeels nog slaapt, terwijl de dierenwereld al wèl volop in beweging is. De vaart zal minstens een uur gaan duren. Na de landing worden de passagiers gedoopt en krijgt u uw persoonlijke vluchtcertificaat overhandigd, als aandenken aan de vaart. Bovendien voorzien wij overheerlijke boterkoeken na onze ochtendvaarten.

Avond Ballonvaart

De avond ballonvaart vindt circa twee uur voor zonsondergang plaats en kan iedere dag gepland worden. We beginnen met het opbouwen van de ballon. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u zelfs de crew een handje helpen.

Zodra de piloot de koude lucht in de ballon verwarmd heeft met de branders en de ballon overeind staat, kunt u instappen. De wereld onder u zal snel kleiner worden. U genieten van pure stilte en rust. Na circa een uur moet de piloot helaas alweer uitkijken naar een geschikte landingsplaats. Zodra die gevonden is, wordt de landing ingezet en voelt u al snel weer vaste grond onder uw voeten.

Daarmee is uw avontuur echter nog niet ten einde! Onze passagiers worden gedoopt en er zal champagne worden geschonken op de goede afloop. Na de landing krijgt u ook uw persoonlijke vluchtcertificaat overhandigd als aandenken aan uw ballonvaart.

VIP-arrangementen

Romantiek ten top; met je geliefde opstijgen in een twee-persoonsballon! Ook ballonvaren met maximaal drie personen behoort tot de mogelijkheden.

VIP Ballonvaart: Romantisch met z’n tweeën?

Zoekt u iets voor een speciale gelegenheid of wilt u gewoon romantisch met z’n tweeën ballonvaren, kies dan voor het VIP-arrangement voor twee personen! Er zullen geen andere, vreemde, mensen bij u in de mand geboekt worden. U geniet dus zonder medepassagiers van een mooie ballonvaart in eigen streek. Na de landing wordt u gedoopt. Vervolgens brengt onze crew u terug naar de plaats van opstijgen.

VIP Ballonvaart: Exclusief met z’n drieën

Een arrangement voor maximaal drie personen behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Wanneer u telefonisch contact opneemt kunnen wij u meer vertellen over de prijzen.

Cadeaubon Ballonvaart

Een cadeaubon voor een exclusieve ballonvaart is altijd leuk om cadeau te geven. U bestelt hem heel eenvoudig via door ons te contacteren.

Reserveringen en tarieven

Een ballonvaart reserveren kan door contact met ons op te nemen. Op de pagina tarieven vindt u de prijzen voor de verschillende producten.

Waarom Airventure Ballooning?

Het zijn de mensen die het ‘m doen. Onze piloten zijn doorgewinterde en volledig gekwalificeerde ballonvaarders. Samen met talloze grondcrew vormen zij een hecht team, dat garant staat voor een onvergetelijke ballonvaart. Zij kunnen onderhoudend vertellen over alles wat er komt kijken bij het ballonvaren. Kortom; de ideale gidsen in de lucht en op de grond. Wij varen niet met grote, volle ballonnen, maar geven de voorkeur aan optimaal contact tussen de piloot en passagiers. Daarom varen wij in kleine groepen. Bij boekingen van meerdere passagiers zetten wij dus meerdere ballonnen in. Plezier en veiligheid staan ook bij u hoog in het vaandel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie, vragen of het boeken van uw ballonvaart kunt u online contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via: +32 498 506 578.


Overzicht vrije plaatsen ballonvaart

Zin om last minute te gaan ballonvaren? Dan bent u bij Airventure Ballooning aan het juiste adres. Ook voor data die hieronder niet worden vermeld kan u uiteraard een eigen exclusieve ballonvaart boeken. Wij varen immers ook op een door u gekozen datum bij boeking vanaf minstens 4 personen of een van onze VIP Ballonvaarten.

DatumLocatieAantal vrije plaatsen
1 augustusBallonvaart Waasland4 plaatsen

Interesse om met ons mee te ballonvaren op een van bovenstaande data? Wenst u na te gaan of wij ook kunnen ballonvaren op een datum van uw keuze? Contacteer ons!