Bedrijven

Ballonvaren met Airventure Ballooning

Airventure Ballooning is een professioneel ballonvaartbedrijf. Wij verzorgen exclusieve ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven. In België, Nederland, maar ook ver daarbuiten. Dit maakt onze mensen tot zeer ervaren warme luchtballonpiloten en crew. Ballonvaren is voor ons een kernactiviteit en geen bijzaak! Om u een overzicht te geven van de mogelijkheden hebben wij onderstaand een aantal opties voor u op een rij gezet.

Ballonvaarten voor bedrijven

Wilt u uw relaties eens “iets heel anders” bieden of bent u op zoek naar een bijzonder personeelsuitje? Dat kan! Airventure Ballooning verzorgt een gehele avond uit. Of het nu gaat om vijf of om honderd personen, het varen van groepen vormt geen enkel probleem. Ook de eventuele culinaire verzorging kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Bedrijfsspecials

Personeelsfeesten en relatiebeheer, twee kernwoorden waar een onderneming als de uwe zeker mee te maken heeft. Voor beiden wilt u vaak iets origineels bedenken. Airventure Ballooning zorgt voor een compleet avondje uit waar nog lang over nagepraat zal worden. Want een ballonvaart blijft bijzonder. Het is een vorm van reizen die nergens mee te vergelijken is.

Zo krijgt een bedrijfsfeest of een speciale bedrijfstraining letterlijk een extra dimensie door de inzet van warme luchtballonnen. Ook kan een ballonvaart deel uitmaken van een door u georganiseerde marketingactiviteit of ander programma. Denkt u bijvoorbeeld aan inzet van een ballon bij een relatiedag voor uw beste zakelijke contacten of bij de opening van een nieuw pand. Ook klanten die een hoofdprijs winnen van een door u georganiseerde (reclame-)actie zullen blij verrast zijn, evenals een medewerker die u eens in het zonnetje wilt zetten. En wat dacht u van een origineel idee voor de personeelsdag?! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een doeltreffende inzet van een warme luchtballon.

Uw eigen warme luchtballon

Heeft u al eens gedacht aan uw eigen skybox hoog in de lucht? Een warme luchtballon vervaardigd in de huisstijl van uw bedrijf en uitgevoerd met bedrijfslogo zorgt zeker voor een hoge attentiewaarde, zowel van uw relaties die meegaan in de lucht als van de mensen op de grond. Uw eigen ballon kan deel uitmaken van vele verschillende georganiseerde marketingactiviteiten.

Airventure Ballooning organiseert voor nationale en internationale bedrijven tot in de puntjes verzorgde ballonvaarten. Voor ons gerenommeerd bedrijf is ballonvaren geen bijzaak, maar een kernactiviteit. Een geruststellend idee voor hen die voor hun relatiemarketing graag zaken doen met een volwaardige onderneming.

Wij zorgen voor een dienstverlening op maat! Bij ballonreclame zijn er meerdere mogelijkheden op meerdere financiële niveaus. Te beginnen met het vervaardigen van een banner tot het uitvoeren van een ballon geheel in de huisstijl van uw bedrijf. U kunt uw ballonreclame zelfs uitbreiden met vele extra’s zoals auto, trailer, herinneringscertificaten en crewkleding in huisstijl zodat een ballonvaartavond een waar visitekaartje van uw bedrijf wordt.

Wanneer u kiest voor de aanschaf van een reclamebanner, huurt u als het ware reclameruimte op een bestaande ballon. U heeft dan geen invloed op de kleur en de vorm van de ballon. Wilt u uw bedrijfskleuren en bedrijfslogo verbinden aan de ballon, dan kunnen wij een ballon in vele kleuren, maten en vormen leveren, geheel naar uw wens. De warme luchtballonnen zijn van topkwaliteit: Cameron Balloons. Zij zijn ’s werelds belangrijkste producent van warme luchtballonnen. Airventure Ballooning heeft momenteel diverse, door de Engelse fabriek Cameron Balloons gebouwde ballonnen in de vaart waaronder enkele ‘special shapes’. Bij Airventure Ballooning voldoen onderhoud, verzekering en opslag aan de gestelde eisen. Uw ballonvaart verdient toch ook het predikaat spannend én veilig?!

Met uw eigen luchtballon heeft u een echte eyecatcher. Uw ”vliegende” reclame-object wordt door vele mensen vanaf de grond gade geslagen, haalt misschien zelfs wel de media en heeft voor de relaties die met u meevaren een hoge herinneringswaarde. Nationaal, maar ook internationaal zijn uw ballonvaarten bij ons in goede handen. Onze medewerkers kunnen door hun inmiddels jarenlange ervaring uw ballonvaart van begin tot eind plannen, organiseren en uitvoeren. U en uw gasten hebben nergens omkijken naar!

Door de historisch lage koers van het Brits pond is de aankoop van een eigen luchtballon nu uiterst voordelig. Onze fabrikant berekent de prijzen immers aan de hand van het Brits pond, daar zij in Engeland zijn gevestigd. Profiteer met uw bedrijf mee van de zéér interessante tarieven die Cameron Balloons momenteel kan bieden.

Wilt u meer informatie over deze vorm van reclame, dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op.