Cadeaubon ballonvaart

Cadeaubon voor een exclusieve ballonvaart

Een cadeaubon voor een exclusieve ballonvaart is ongetwijfeld een schot in de roos. Ballonvaren is en blijft een onvergetelijke belevenis en staat bij heel veel mensen nog op hun bucketlist. Wil jij ook hoge ogen gooien bij je familie, vrienden of kennissen? Schenk hen dan een onvergetelijk moment in de wolken met onze cadeaubon of waardebon voor een exclusieve ballonvaart.

Met onze cadeaubon schenk je een instapkaart voor een exclusieve ballonvaart in een periode naar keuze. De gelukkige neemt zelf contact op om een datum voor een exclusieve ballonvaart in te plannen.

Is onze cadeaubon budgettair niet haalbaar voor u? Onze waardecheques van € 25 tot € 100 zijn ongetwijfeld de oplossing. Met deze waardecheque voor een exclusieve ballonvaart kan de gelukkige een ballonvaart naar keuze boeken en wordt de waarde van de waardecheque in mindering gebracht met het bedrag van de geboekte ballonvaart.

Bestellen kan via de website en via email. Nadat wij betaling of betalingsbewijs hebben ontvangen kan de cadeaubon of waardecheque voor een exclusieve ballonvaart worden verstuurd. Dit kan via reguliere post of via email. Afhalen is eveneens mogelijk maar enkel na afspraak.

  • Origineel en exclusief geschenk
  • Makkelijk te bestellen
  • Snel leverbaar
  • Diverse mogelijkheden voor elk budget
  • 1 jaar geldig

Geef een exclusief en origineel cadeau

Airventure Ballooning biedt diverse formules aan. Je kan kiezen uit een exclusieve privé VIP ballonvaart enkel voor je familie of gezelschap, een ballonvaart samen met andere passagiers (je deelt een luchtballon samen met andere klanten) of je kan ballonvaren met de cadeaubon of waardecheque intekenen op vrije plaats(en) in een luchtballon voor reeds geplande ballonvaarten.

Bij boeking van een exclusieve privé VIP Ballonvaart of een ochtend/avond ballonvaart voor minimum 4 personen komen wij in uw eigen streek ballonvaren. Wanneer u een ballonvaart boekt voor minder dan 4 personen, zal er worden opgestegen vanuit één van onze vaste vertrekplaatsen in het Waasland of regio Hoogstraten.
Voor VIP ballonvaarten in Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en buiten Vlaanderen voor minder dan vier personen wordt een éénmalige transportvergoeding van € 75 aangerekend. Bij annulatie minder dan 24u voor de ballonvaart komt het voorschot of de cadeaubon te vervallen. Bij eerdere annulatie van de ballonvaart wordt een eenmalige administratiekost van € 25 per persoon aangerekend op het bedrag van de boeking.

Airventure Ballooning beschikt over vaste opstijgplaatsen in het ganse land en in Nederland. Een ballonvaart in uw eigen streek is ook mogelijk.